Tervetuloa kauppaamme!

MAKSAMINEN

Työskentelemme yksinomaan etukäteismaksulla.
Tilauksen jälkeen lähetämme ”tilaus on pysäytetty”-viestin sähköpostiin. Pian sen jälkeen tulee sähköpostiin lasku, johon on laskettu tuotteen hinta ja postikulut. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, aloitamme välittömästi tuotteen valmistuksen. Saat vahvistuksen asiasta sähköpostiin ja tuote lähetetään pääsääntöisesti kahden viikon kuluttua vahvistusviestistä.
HUOMAA! Älä maksa tuotetta ennenkuin olet saanut laskun sähköpostiisi.

 

TOIMITUSKULUT

Lähetämme kaikkialle maailmaan.
Toimitusmaksu Suomeen on 5,90€. Lähetämme Suomessa vain pakettiautomaatteihin.
Toimitusmaksu muihin maihin – ota yhteyttä meihin.

 

PALAUTUS

Jos sinulle on lähetetty väärä/viallinen tuote, se korvataan uudella.
Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Jos olet tyytymätön tuotteeseen, saat täyden maksupalautuksen edellyttäen, että tuote on palautettu käyttämättömänä. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin meihin yhteyttä. Emme korvaa tuotteen normaalia kulumista tai väärin hoidettua tuotetta. Emme hyväksy palautuksia enää yli 14 päivän, tuotteen lähetyspäivästä laskettuna, jälkeen. Jos tuote on vahingoittunut toimituksessa, teethän välittömästi reklamaation postiin. Emme ota vastuuta kuljetusvahingoista.

Palautusosoite on:
Ortiko Oy / Sees Finland
Tasalankatu 5 c 58
21200 Raisio

 

TOIMITTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Ellei lähetystä ole noudettu pakettiautomaatista tai toimittaja ei ole saanut lähetystä perille, se palautuu meille. Veloitamme asiakasta silloin maksamaan siitä aiheutuneet kuljetuskustannukset.

 

HUOMAA!

EUn ulkopuoliset asiakkaat – joissain tapauksissa lähetyksestä voi joutua maksamaan tuontitullia ja/tai tulli- ja välitysmaksua. Ota yhteyttä paikalliseen tullipisteeseen sääntöjen ja määräysten osalta.

 

Katso rekisteri- ja tietosuojaseloste.