Tervetuloa kauppaamme!

Missiomme on tarjota sinulle tuotteita, jotka ovat

käsintehtyjä
kotitekoisina tai pientuotannolla tuotettuja
laadukkaita ja ajattomia
monipuolisia ja minimalistisia

KÄSINTEHTY tarkoittaa, että jokaikinen meillä myytävä vaate ja asuste on yksilö, jonka käsityöläinen on tehnyt työllään, taidollaan ja intohimollaan kunnioittaen vuosituhansista käsityöläisperinnetta. Sen ansiosta voimme tarjota paitsi hyvin korkealaatuisia tuotteita, myös tavallista monipuolisemman koko- ja värivalikoiman.

KOTONA TAI PIENTUOTANTONA tekeminen tarkoittaa, että meidän tuotteidemme kanssa voit aina olla varma siitä, mistä vaatteesi tulevat. Artesaanimme tekevät takkimme täällä koti-Suomessa. Lisäksi tällä hetkellä valikoimastamme löytyvät asusteet on tuotettu EU:ssa ja Australiassa.

LAADUKKUUS JA AJATTOMUUS tarkoittavat, että meidän tuotteitamme voit käyttää vuodesta ja muotivillityksestä toiseen. Me emme usko kertakäyttömuotiin, tai minkään muunkaan lyhytkäyttöisen tuottamiseen.

MONIPUOLISUUS JA MINIMALISTISUUS takaavat myös sen, että mallistomme jättää sinulle vapaat kädet yhdistellä tuotteitamme hyvin monenlaisiin vaatteisiin ja tyyleihin. Riippumatta siitä, kaipaatko vaatteita arkeen vai juhlaan, toimistoon vai vapaalle, meidän tuotteemme istuvat tarpeisiisi.